1394-11-10 20:03
4884
0
26844
ناگفته های از انقلاب ۵۷ در دیدار و گفتگو با شیخ علی طیبی؛

نحوه شهادت تنها شهید انقلاب کردکوی

پیروزی انقلاب اسلامی پر می باشد از فراز و نشیب های تلخ و شیرین و رشادتها و شجاعتهای یاران روح الله که اگر نبود این ایثارگریها هرگز چنین اتفاق عظیمی در سطح جهان بوجود نمی آمد.

به گزارش گلستان ما به نقل از کردکوی نیوز، پیروزی انقلاب اسلامی پر می باشد از فراز و نشیب های تلخ و شیرین و رشادتها و شجاعتهای یاران روح الله که اگر نبود این ایثارگریها هرگز چنین اتفاق عظیمی در سطح جهان بوجود نمی آمد.

همچنین بودند کسانی که در آن روزها و شبها نوار سخنرانی امام و اعلامیه های ایشان را به دورترین روستاها می بردند تا همه مردم سهمی در این انقلاب داشته باشند و این افراد با چنان شبکه بندی به هم اتصال بودند که اگر اعلامیه از حضرت امام از نجف صادر می شد در کمترین فرصتهای زمانی به دورترین نقاط کشور می رسید.

و ما وظیفه مان ایجاب می کند که این فجر آفرینان را شناسائی و به نوعی صندوقچه اسرار آنان را از آن دوران بازگشایی کنیم تا بتوانیم نشنیده های انقلاب را باز خوانی کنیم و بقول بزرگی اگر ما این فجر آفرینان را فراموش کنیم در اصل انقلاب را به فراموشی سپرده ایم.

یکی از این فجر آفرینان انقلاب اسلامی در شمال کشور حجت السلام شیخ علی طیبی بوده است. روحانی که از قبل از انقلاب در حوزه های علمیه قم جزء یاران امام بوده است و در اکثر مبارزات مردمی در قم، استان مازندران و گلستان حضور داشته اند.

فرصتی پیش آمد تا به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خدمت این روحانی وارسته که دارای آسیب جسمی ولی دارای ذکاوت دینی و اجتماعی و فرهنگی بالایی می باشد و هنوز مرجع بسیاری از یاران انقلاب می باشد و هراز گاهی افرادی بصورت فردی و گروهی چه از مسئولین نظام چه مردم استان و شهرستان به حضور وی می رسند و از بیانات وی بهره مند می شوند.

شهید حمزه طیبی شهید مبارزات انقلاب اسلامی در شهرستان کردکوی

وی ضمن استقبال گرم و شایسته از ما درباره حال و هوای انقلاب در سال ۵۷ در زادگاهش شهرستان کردکوی و استان از نحوه شهادت شهیدحمزه طیبی شهید انقلاب از شهرستان کردکوی در مبارزات انقلاب اسلامی در این شهرستان جویا شدیم.

حجت السلام شیخ علی طیبی در ابتدا علل موفقیت و پیروزی انقلاب اسلامی در سال۵۷ را رهبری امام خمینی (ره)، وحدت مردم مسلمانان و روحانیت در خط مقدم انقلاب بیان کرد.

وی درباره حضور در مبارزات انقلابی خود در قبل و بعد از انقلاب اظهار کرد: بنده قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اطلاعیه های حضرت امام را از نجف به قم تهیه می آوردم و آن را در قم و در استانها بخصوص در استان مازندران تقسیم می کردیم.

طیبی ادامه داد: در دوران انقلاب تشکل های انقلابی و مذهبی را شکل می دادیم و در دوران بعد از انقلاب به بازسازی فضای شهر و منطقه، همچنین حضور در میادین نبرد جنگ تحمیلی بوده است.

حجت السلام علی طیبی سپس درباره اولین شعار انقلابی مردم شهرستان بیان کرد: مردم برای اولین بار در تشییع جنازه شهید حمزه طیبیشعار این هست سند جنایت پهلوی در سطح شهرستان سر دادند.

IMG_6992.jpg (2400×1800)

نحوه شهادت تنها شهید انقلاب در کردکوی

وی درباره نحوه شهادت شهید حمزه طیبی اظهار داشت: حمزه طیبی از جوانان فعال انقلاب اسلامی بوده و تبعیت خوبی از روحانیت داشته ضمن اینکه وی از یک خانوداه متدین و انقلابی و مذهبی بوده است در انقلاب نقش بسزایی داشته است.

این مردم مبارز روزهای انقلاب ادامه داد: در دهم دی ۵۷ هنگامی شهید حمزه طیبی بعلت درد دندان به دندانپزشک مراجعه کرد و از آنجا از همین کوچه ای که بنام وی درج شده است می رفت از پشت از سوی یکی از دژخمیان رژیم پهلوی که از قبل شهید را مورد شناسائی قرار داده بود با تیر هدف قرار داد و به شهادت رساند.

وی در باره برنامه های بعد از شهادت شهید طیبی گفت: ما جنازه شهید حمزه طیبی را از بیمارستان ۵ آذر فعلی تحویل گرفیم ولی از ما تعهد گرفتند که تشییع جنازه انجام نگردد اما مردم از قبل در ورودی شهر حضور داشتند و بلافاصله تشییع جنازه عظیمی انجام شد.

حاج آقا طیبی در ادامه ابراز داشت: در آنجا برای اوّلین بار شعار این هست سند جنایت پهلوی و شعار می کشم می کشم آنکه برادرم کشت را سر دادند و دژخیمان شاه در آنجا برای اولین بار در مقابله با تشییع کنندگان از مسلسل تیربار استفاده کردند.

ماجرای تاریخی ترور ۳ تن از دژخیمان شاه بخاطر شهادت شهید حمزه طیبی در کردکوی

وی درباره ماجرای تاریخی ترور ۳ تن از دژخیمان شاه بجای شهادت حمزه طیبی در شهرستان کردکوی که زبانزد استانی و کشوری شده بود افزود: در شب قبل، انقلابیون در محلی جمع شدند و هم قسم شدند که بخاطر شهادت این شهید شبانه می خواهند به مامورین شاه بتازند و اینکار را نیز کردند و شبانه به سپاه شاه تاختند و ۳نفر از نیروهای منفور رژیم شاه را ترور کردند که بعدا متوجه شدند که عامل شهادت شهید حمزه طیبی در آن لیست نبوده است و انقلابیون هم قسم شدند که آنانکه از اسلحه استفاده کردند در این ترور دژخیمان شاه هرگز نباید نامشان افشاء شود که الان نیز بعد از گذشت ۳۷ بهار از انقلاب اسلامی اسامی آن انقلابیون اعلام نشده است.

حجت السلام طیبی از نکات برجسته تشییع جنازه شهید حمزه طیبی برایمان گفت: به هنگام خروج جنازه شهید که از آمبولانس پیاده شد رئیس پاسگاه ژاندارمری که فردی بنام یازرلو بوده است و گرایش کمونیستی داشت به احترام این شهید لحظه ای سر خود را برتابوت شهید گذاشت و گریه کرد.

وی ادامه داد: این وضع را به نفع انقلابیون کرد و در روز چهلم شهید آیت الله فاضل، داماد آیت الله کوهستانی که رئیس حوزه علمیه بابل بوده است برای سخنرانی دعوت شدند.

این روحانی مبارز تصریح کرد: البته بعدا قاتل شهید حمزه طیبی شناسائی شد و در اوائل انقلاب پس از محاکمه در دادگاه انقلاب به سزای اعمال خود رسید.

مسئولین از آرمان های امام خمینی (ره)، محرومین و مستعضعفین و کوخ نشینان پاسداری کنند

حجت السلام شیخ علی طیبی در خاتمه از مردم و جوانان خواست راه امام (ره) را ادامه دهند و وصیتنامه امام و شهدا را مطالعه کنند و از آرمان امام خمینی (ره) که محرومین و مستعضعفین و کوخ نشینان بوده اند پاسداری کنند و از شهدای حرم و رزمندگان که در لبنان و فلسطین و سوریه می جنگند حمایت کنند و از مسئولین و مدیران خواست که آنچه فرمان و آرمان امام خمینی (ره) بوده است حمایت کنند و از آن فاصله نگیرند.

گفتگو از محمدصالح افتخاری

گفتنی است، حجت الاسلام شیخ علیجان طیبی و عده ای دیگر از اهالی در تیرماه سال 68 مشغول تعمیر و ترمیم مسجد جامع محله ولاغوز بودند که سقف مسجد ریزش کرده و این روحانی گرانقدر دچار ضایعه نخاعی می شود.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.